Tjenester

Rørlegger

Når du velger en rørlegger fra Oslo rør og varme, får du en dyktig fagperson med yrkesstolthet og som brenner for rørleggerfaget. Vi tilbyr alle tjenester innen rør og varme – både små og store rørleggeroppdrag.

Serviceoppdrag rørlegger

Små rørleggeroppdrag som utskifting av kjøkkenkran, baderomskran, dusjsett, tilkobling av nytt kjøkken, utskifting av toalett, reparasjon eller befaring/vurdering av lekkasjer, og andre mindre oppdrag. Send oss et bilde og forklar hva som skal gjøres, så gir vi fastpris på oppdraget. Vi har rask responstid.

Bytte varmtvannsbereder

Hvis berederen begynner å bli gammel kan det lønne seg å skifte den ut før den ryker og potensielt forårsaker lekkasjer. Vi leverer og monterer beredere fra Høiax – alt fra små benkeberedere til store kombiberedere som både forsyner bolig med tappevann og vannbåren varme

Bytte stoppekran

Unngå lekkasje og bytt stoppekran før den blir for gammel. Det er svært viktig at boligen har en funksjonell stoppekran som er lett tilgjengelig når man trenger den.

Installere reduksjonsventil

En reduksjonsventil sørger for et jevnt trykk som ikke øker utover kapasiteten til rørledningene. Nye lekkasjesikre rørsystemer tåler mindre trykk enn de gamle kobberrørene, og det er viktig å unngå plutselige økninger i vanntrykk som kan skade rørene.

Montere lekkasjestopper

Etter nye forskrifter skal vanninstallasjoner på rom uten sluk ha lekkasjestopper. Lekkasjestopperen har en sensor som registrerer fukt og stenger vanntilførselen automatisk ved lekkasjer. Det vanligste stedet å montere lekkasjestopper er på kjøkken, men toalettrom uten sluk og rom til varmtvannsberedere må også sikres.

Oppussing bad

Vår søsterbedrift Oslo Bad & Renovering AS har som hovednisje å totalrenovere bad og våtrom. Vi kan tilby rørleggerdelen av et slikt prosjekt. Våre rørleggere har lang erfaring med oppussing av bad.

Skifte hovedvann- og avløpsrør

Utskifting av hovedvannrør og avløpsrør er ofte en omfattende jobb der man må bryte etasjeskiller og åpne vegger for å få tilgang til rørene. Derfor velger mange å gjøre dette når de skal pusse opp badet.

Vannbåren varme

Vi leverer komplette systemer med vannbåren varme i gulv. Dette er en form for oppvarming som blir stadig mer populært på grunn av den særegne jevne og gode varmen. Dette gir et godt inneklima, og er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. Gulvvarme er også plassbesparende og forenkler rengjøring og møblering