Rørlegger

 

  • Lang erfaring med rørleggerarbeid i Oslo-området.
  • Sterkt fagmiljø med erfarne rørleggere.
  • Personlig service.
  • Tett oppfølging gjennom hele oppdraget.
  • God kvalitet på alle rørleggeroppdrag.

Når du velger en rørlegger fra Oslo Rør og Varme, får du en dyktig fagperson med lang erfaring. Vi tilbyr alle tjenester innen rør og varme og tar både små og store rørleggeroppdrag.

Erfaren rørlegger til alle typer oppdrag

Vi utfører alle slags tjenester innen VVS. For oss er kvaliteten på arbeidet aller viktigst, og alle våre rørleggere jobber dedikert med hvert oppdrag. Uansett om du skal bytte varmtvannsbereder, montere et toalett eller installere vannbåren gulvvarme, vil du få god veiledning til å finne de beste løsningene.

Alt vi gjør av kontroller, vedlikehold og rørleggertjenester blir utført av en kvalifisert rørlegger etter gjeldende normer og regler. Etter endt rørleggeroppdrag får du en tilstandsrapport som beskriver arbeidet som er utført.

Rørlegger med fastpris

Vi ønsker å tilby faste priser før vi går i gang med oppdraget. For standardiserte, oversiktlige rørleggeroppdrag får du som regel en fastpris – uansett om det er små serviceoppdrag eller større prosjekter. Dersom prosjektet er mer komplisert eller omfattende i størrelse, tar vi alltid en befaring før vi gir tilbud. Befaringen er naturligvis gratis og uforpliktende.

Trenger du en god rørlegger til å utføre et større eller mindre oppdrag? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.