Installere lekkasjestopper

Hvordan forebygge vannlekkasjer? En vannlekkasje kan gjøre enorme skader på boligen din, og det er lurt å gjøre hva man kan for å forhindre nettopp dette.

Etter nye forskrifter skal vanninstallasjoner på rom uten sluk ha lekkasjestopper. Lekkasjestopperen har en sensor som registrerer fukt og stenger vanntilførselen automatisk ved lekkasjer.

Det vanligste stedet å montere lekkasjestopper er på kjøkken, toalettrom uten sluk og rom til varmtvannsberedere. Ettersom det stadig blir vanligere vanligere med kjøleskap og kaffemaskiner med vanntilkobling, bør disse også sikres.

Trådløs lekkasjestopper

Ofte har flere rom i samme boenhet behov for lekkasjestopper. I disse tilfellene bruker vi trådløse systemer som blir koblet mot sensorer i de ulike rommene. Med et trådløst system er det også mulig å koble alt til et betjeningspanel som kan brukes til å stoppe vannet i for eksempel gangen når man er på vei ut døra på ferie.

Du kan lese mer om den trådløse løsningen fra Waterguard her.

Bestill rørlegger

Ønsker du å montere lekkasjestopper i hjemmet ditt? Ta kontakt med våre rørleggere for gratis befaring. Vi tilbyr fastpris på installasjon – helt uten skjulte ekstrakostnader.